Logo Universiteit Utrecht

Terug
Doelgroep: Medewerkers

Onderwijszalen UU: Er is geen geluid bij de projectie (VGA)

 • Stap 1

  Controleer of de audiokabel en de VGA-kabel in je laptop zitten.

 • Stap 2

  Op de homepagina van het touchpanel kun je kiezen uit drie verschillende aansluitingen: ‘VGA’, ‘HDMI’ en ‘DisplayPort’. Selecteer ‘VGA’. Na het selecteren van de aansluiting kun je op hetzelfde scherm kiezen tussen ‘Projecteer’ en ‘Zwart Beeld’. Selecteer ‘Projecteer’.

 • Stap 3

  Controleer of het geluid op de PC/laptop aan staat en of het volume hoog genoeg is. Dit doe je door op het scherm van de laptop of PC rechtsonder op het icoontje voor volume te klikken. Pas het volume aan naar minstens 60%.

 • Stap 4

  Controleer of het geluid op het touchpanel aan staat en of het volume hoog genoeg is. Dit doe je door op het scherm van het touchpanel aan de rechterkant, onder ‘Audio Volume’ het pijltje omhoog in te drukken. Pas het volume aan naar minstens niveau geel/groen.

 • Stap 5

  Heb je alle stappen doorlopen, maar heb je nog steeds geen beeld op het projectiescherm? Neem dan contact op met een AV-medewerker. Dit kun je doen via het touchpanel. Klik op de helpknop. Dit is een grijze knop met een vraagteken, linksonder op het scherm. Je kunt ook bellen naar 030-253 95 95.

Laatst bijgewerkt op: 26/08/2021

Terug
Feedback

Heeft deze handleiding je geholpen?

Je helpt ons met jouw feedback. Zo kunnen we onze handleidingen verbeteren!

Sending