Doelgroep: Studenten

Office 365: Inloggen als student

In deze handleiding wordt beschreven hoe je kan inloggen op je Office 365 mailbox als student van de Universiteit Utrecht en hoe je de mails die hier in staan door kan sturen naar je studenten Gmail account.

• Ga naar outlook.office365.com/uu.nl en log in met je studenten e-mailadres (bv. j.jansen@students.uu.nl) en het bijbehorende solis-wachtwoord.
    • Mocht er om gevraagd worden selecteer dan een tijdzone.
    • Het kan zijn dat hier mail staat die niet is aangekomen op je Gmail account in de afgelopen paar dagen.

• Er staat vanaf nu standaard een forward ingesteld die zorgt dat alle mail terecht komt in je studenten Gmail inbox. Je hoeft hier verder niets mee te doen. De mail die er al in staat zul je echter handmatig moeten doorsturen (als dit gewenst is). Hoe je dit doet lees je hier onder.

• Selecteer de mail die wilt doorsturen en klik op het uitvouw pijltje naast “Reply all”. Je kunt maar 1 mail tegelijk doorsturen.
    • Klik op “Forward”.

• Vul bij “To” je studenten mailadres in met als toevoeging “galias”, bijvoorbeeld: j.jansen@galias.students.uu.nl.
    • Klik op “Send”.
    • Herhaal dit voor alle mail die je wilt doorsturen.

Laatst bijgewerkt op: 11/09/2019