Logo Universiteit Utrecht

Handleidingen

Terug
Doelgroep: Medewerkers

Printers (oud): Printen op briefpapier

Deze handleiding beschrijft hoe je op een Xerox-Multifunctional kan printen op voorbedrukt papier (vanuit lade 2). Bij de stapsgewijze instructie hier wordt als voorbeeld briefpapier genomen.

Let op: het is vereist dat de printer geconfigureerd is voor briefpapier in lade 2. Dit is enkel op aanvraag beschikbaar.

Je kunt informatie over de inhoud van de lades opvragen via de knop “Machinestatus” linksonder op het bedieningspaneel, en dan de knop “Status papierlades” rechtsboven in het display. Ook zit er een sticker op de lade aan de voorzijde van de multifunctional.

POBVL2_1
 • Deze handleiding gaat over de oude/huidige multifunctional printers van Xerox (hieronder links afgebeeld).

 • Stap 1

  Als je je gemaakte document wilt printen:

  • Controleer of de gewenste printer is geselecteerd (Black of Colour).
  • Kies voor “Pagina-instelling” (helemaal onderaan de pagina).

 • Stap 2

  Kies het tabblad Papier en kies bij Papierinvoer bij de “Eerste pagina” voor “Briefhoofdpapier” (dit is het type papier wat je wilt printen).

  • Wil je het gehele document op briefpapier printen (dus alle vervolgpagina’s na het eerste vel), kies dan bij “Overige pagina’s” ook voor “Briefhoofdpapier”.
  • Wil je de rest op gewoon papier printen, kies dan “Automatisch selecteren” of “Gewoon”.

  Let op: als je dubbelzijdig hebt ingesteld, dan zal pagina 2 op een nieuw blanco (niet-briefpapier) vel worden afgedrukt. Wil je pagina 2 op de achterzijde van pagina 1 printen (van het briefpapier), dan moet je bij ”Overige pagina’s” toch voor “Briefhoofdpapier” kiezen, en de rest van het document in een aparte printopdracht met “Automatisch selecteren” moeten verturen.

  Klik hierna op “OK” en vervolgens op “Afdrukken”.

 • Je kunt de instellingen ook wijzigen via “Printereigenschappen”, maar dan gelden die eigenschappen voor alle andere documenten die je later gaat printen.

  Wil je de instellingen weer op de standaardwaarden zetten, dan moet je Word afsluiten en opnieuw starten.

  • Je hebt waarschijnlijk bij de printopdracht niet het type of formaat gekozen wat in lade 2 zit (en ook niet in de andere lades). Controlleer of er in lade 2 briefpapier zit. Dit verschilt per printer.
  • Controleer of je niet per ongeluk zelf een lade hebt opgegeven. De printer selecteert automatisch de juiste lade aan de hand van je printopdracht.

  Je kunt ook proberen om te printen via de handmatige invoer (lade 5).

  Dat is mogelijk, maar raden we sterk af. De printer kiest zelf de juiste lade aan de hand van je printopdracht. Niet alle printers zijn hetzelfde geconfigureerd.

  Als je de lade opent, dan leg je het papier:

  • met het logo naar je toe
  • en ondersteboven (zie hieronder).

  POBVL2_4

Laatst bijgewerkt op: 4/06/2020

Terug
Feedback

Heeft deze handleiding je geholpen?

Je helpt ons met jouw feedback. Zo kunnen we onze handleidingen verbeteren!

Sending