Logo Universiteit Utrecht

Terug
Doelgroep: Medewerkers

Goedkeuren uren tijdschrijven op onderzoeksprojecten

Bij de UU wordt alleen tijd geschreven als een subsidieverstrekker dit eist in de subsidievoorwaarden. De tijdregistratie geeft inzicht in personeelskosten die op het WBS-element, of de activiteit, geboekt zijn. Om dubbele registratie te voorkomen, worden de reeds geregistreerde vakantie en verlofuren in de HR-portal automatisch overgenomen. De budgethouder op het WBS-element keurt de uren goed. De uren van de budgethouder zelf worden door zijn/haar leidinggevende goedgekeurd.

 • Stap 1

  Ga naar https://mijn.uu.nl en log in met je Solis-id, wachtwoord en je Twee-factor-authenticatie (2FA)

 • Stap 2

  Ga naar het tabblad ‘Mijn taken’ en klik op de tegel ‘Mijn Inbox’ om de nog openstaande taken te bekijken.

 • Stap 3

  Controleer de uren voordat je ze goedkeurt. Deze taken zijn te herkennen aan de tekst ‘Goedkeuren Uren’. Goedgekeurde uren worden op het WBS-element geregistreerd. Afgekeurde uren worden teruggezonden naar de tijdschrijver. Hij/zij kan de uren corrigeren en opnieuw voor goedkeuring aanbieden.

 • In de tegel ‘Tijdschrijven rapportages’ kan je zien hoeveel uren er door wie geschreven zijn en wat de status daarvan is.

 • Goedgekeurde uren kunnen alleen voorzien van commentaar gecorrigeerd worden. De goedkeurder ziet de oude en de nieuwe uren & het commentaar.

 • Bekijk voor actuele informatie de intranetpagina Tijdschrijven.

Laatst bijgewerkt op: 24/04/2024

Terug
Feedback

Heeft deze handleiding je geholpen?

Je helpt ons met jouw feedback. Zo kunnen we onze handleidingen verbeteren!

Sending