Logo Universiteit Utrecht

Handleidingen

Terug
Doelgroep: Medewerkers en Studenten

MyPhD voor Promovendi

De promovendus moet zich zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 maanden na aanvang van het promotieonderzoek registreren in MyPhD. Dit kan via de url: MyPhD.uu.nl/registratie
Voordat promovendi zich kunnen registreren in MyPhD, moeten zij eerst een account aanmaken.

Dit gaat als volgt:

  • Promovendi die een Solis-id van de Universiteit Utrecht of een Umc account van het UMC Utrecht hebben, starten hun registratie met de knop ‘Registreren met Solis id/ Umc account. Een deel van hun gegevens wordt dan automatisch ingevuld in het registratiescherm. Vervolgens kunnen zij doorklikken om de rest van de registratiegegevens in te vullen en documenten te uploaden.
  • Promovendi die niet in dienst zijn van de Universiteit Utrecht of het UMC en ook geen gastaccount hebben, gebruiken de knop ‘Registreren zonder Solisid/Umc account’. Zij dienen een aantal gegevens handmatig in te voeren. Vervolgens krijgen ze een bevestiging dat er een account is aangemaakt. Vervolgens kunnen zij doorklikken om de rest van de registratiegegevens in te vullen en documenten te uploaden.

Het is mogelijk een registratie later te voltooien. Klik in dit geval op de knop ‘later indienen’. De tot dan toe ingevulde gegevens worden dan opgeslagen. Via de knop ‘inloggen’ op de url MyPhD.uu.nl/registratie kan dan opnieuw worden ingelogd op het registratiescherm.

Inloggen nadat de registratie is goedgekeurd

Zodra het registratieverzoek is goedgekeurd door het College voor Promoties, krijgt de promovendus een mail ter bevestiging. Vanaf dat moment kan de promovendus inloggen via MyPhD.uu.nl. Als het account begint met een Enummer dan moet worden gekozen voor inloggen zonder SOLIS-ID of UMC-account.

Na inloggen in MyPhD is de Handleiding voor promovendi terug te vinden onder de knop support.

Als het inloggen niet lukt

Melding indienen bij functioneel beheer MyPhD via de selfservice (als je beschikt over een SOLIS-ID) of een mail sturen naar ICT-Servicedesk onder vermelding van de gebruikersnaam waarmee geprobeerd wordt in te loggen.

Laatst bijgewerkt op: 29/06/2020

Terug
Feedback

Heeft deze handleiding je geholpen?

Je helpt ons met jouw feedback. Zo kunnen we onze handleidingen verbeteren!

Sending