MyTimetable koppelen aan Office 365

Let op: je kunt dit pas vanaf 17 maart instellen!

In deze handleiding wordt beschreven hoe je als docent bij de universiteit (m.u.v. docenten bij het UMC) MyTimetable kunt koppelen aan je eigen Office 365 (Outlook) agenda. Als je MyTimetable koppelt, worden de activiteiten in je rooster afspraken in je universitaire agenda.

• Login bij MyTimetable via:  https://mytimetable.uu.nl.
    • Klik rechtsboven op de knop met de twee pijlen voor de koppeling met Office 365 en selecteer Office365 (Solis-mail).

• In het scherm voor ‘Externe agenda koppelen’ dat nu verschijnt, druk je op de knop voor ‘Agenda koppelen’ om MyTimetable te laten synchroniseren met je Solis-mail agenda.

• Log in bij Office 365 zoals je normaal gesproken doet met je UU Solis-mail en Solis-wachtwoord.

Na het inloggen krijg je een prompt voor een machtiging zodat MyTimetable agenda afspraken kan maken in uw Office 365 kalender.

• Druk op “Accepteren”.
    • Nu kun je het agenda koppelen scherm afsluiten door middel van de knop ‘sluiten’.

Toekomstige roosters worden  gesynchroniseerd naar Office365 en zullen te zien zijn in je eigen agenda.

Laatst bijgewerkt op: 17/08/2021